Bakker-Postma Badkamers
Bakker-Postma Badkamers
Balthasar Bekkerwei 108
8914 BE Leeuwarden
058 267 04 40 - E.Postma@bakker-postma.nl
Aangesloten bij
Primabad
Primabad - Primabad
Specialist in opbergen

Primabad badkamermeubels

Primabad wil dat iedereen kan genieten van een mooie badkamer met genoeg opbergruimte. Het assortiment badkamermeubels is daarom zeer uitgebreid en bestaat uit meerdere series in diverse prijsklassen. Binnen iedere serie is het mogelijk om samen met de Baden+ badkamerspecialist  Bakker-Postma Badkamers in Leeuwarden uw ideale badkamermeubel te ontwerpen. Zo kunt u het meubel aanpassen aan de stijl en het formaat van uw badkamer.

BEKIJK DE COLLECTIE

  Primabad - 1. Primabad stel zelf samen

Stel zelf samen

Iedere meubelserie van Primabad is naar eigen wens samen te stellen, omdat alle meubels uit losse onderdelen bestaan. Het is mogelijk om zelf het wastafelblad, kleuren, kasten en handgrepen te kiezen en de breedte van het meubel te bepalen. Het wastafelblad is bijvoorbeeld verkrijgbaar in kunstmarmer (acryl), betonlook en keramiek. Of een HPL blad met opbouwkommen.

Uw badkamerspecialist Bakker-Postma Badkamers in Leeuwarden vertelt u graag meer over Primabad.

Maak een afspraak  
  Primabad - 2. Primabad houten badkamermeubel

Houten badkamermeubel

De badkamermeubels van Primabad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren. Populair in de badkamer zijn badkamermeubels in houttinten. De kleur en structuur geven de badkamer een natuurlijke uitstraling. Uw Baden+ badkamerspecialist Bakker-Postma Badkamers in Leeuwarden geeft u graag advies over de mogelijkheden van een badkamermeubel in houtkleur in uw badkamer.

  Primabad - 3. Primabad diverse breedtematen

Diverse breedtematen

Voor iedere ruimte en gezinssituatie is er een Primabad badkamermeubel. Het Primabad Original badmeubel bijvoorbeeld is leverbaar in breedtematen die variëren van 120cm tot een maximum van 280cm. Een groot badkamermeubel is zeer geschikt voor (grote) gezinnen. Zelfs voor de kleine badkamer is er een Primabad badkamermeubel. Kies bijvoorbeeld voor de badmeubel met een breedtemaat van 60cm. Door de lades zorgt dit compacte meubel toch voor voldoende opbergruimte.

Tien jaar garantie op uw badkamermeubel

Bij aankoop van een badkamermeubel wilt u er graag zo lang mogelijk van genieten. Kiest u voor een badmeubel van Primabad, dan kiest u voor hoge kwaliteit. Hierdoor heeft u na aankoop van een Primabad badkamermeubel altijd recht op 10 jaar garantie. Met een badkamermeubel van Primabad bent u verzekerd van jarenlang opbergplezier.

  Primabad - 4. Primabad tien jaar garantie op uw badkamermeubel
Primabad collectie
   

Primabad Coast badkamermeubel

   

Primabad Exclusive XL

   

Primabad Original

   

Primabad Get Up

   

Primabad toiletmeubel

Primabad - Reviewblok
Wij scoren een
10
10 van 1 10
03-04-2017
Waardering van onze klanten Zie hierboven.
Primabad - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties