Logo Bakker-Postma
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Keukens

Bakker Postma | Keukens

Keukens

Stijl komt tot leven in een keuken van Bakker-Postma

In Plaza Domestica waar Bakker Postma gevestigd is, vindt u unieke keukenopstellingen. Net even anders en toch betaalbaar, een bezoek aan Plaza Domestica is daarom meer dan een bezoek waard. Onze keukens zijn niet alleen prachtige moderne, klassieke modellen maar ook ultramoderne ontwerpen die allemaal getuigen van smaak en functionaliteit.

Met een keuken van Bakker Postma wordt uw keuken een tweede woonkamer, waar u met veel plezier zult verblijven. De keukens van Bakker Postma in Friesland komen allemaal uit de hand van onze eigen keukendesigners. We nemen alle tijd om voor u een persoonlijk ontwerp te maken waarbij het ontwerp echt maatwerk is met grenzeloze mogelijkheden. Hierbij kijken we niet alleen naar uw smaak maar absoluut naar de mogelijkheden in uw ruimte en passend binnen uw budget. Want mooi hoeft niet altijd duur te zijn! Wij zeggen niet voor niets ‘stijl komt tot leven’. Uw stijl wel te verstaan.

Showroomopruiming

Op dit moment zijn wij plaats aan het maken voor de nieuwe collectie. Dit betekent heel veel keukens voor zeer scherpte opruimprijzen. Wilt u meer weten klik dan hier.