Logo Bakker-Postma
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Outdoor

Bakker Postma | Outdoor

Outdoor

Buiten leven, buiten genieten…

Meer en meer brengen we onze tijd buiten door. Ontbijten in de ochtendzon, lekker luieren in de schaduw of met vrienden aan tafel genieten na een warme zomerdag. De tuin staat allang niet meer los van de rest van het huis het is zelfs een verlengde van het huis geworden. Ook buitenshuis verlangen we naar sfeer, comfort en optimaal leefplezier. Buiten zijn wordt buiten leven.

Bakker Postma in Leeuwarden is al jaren de expert op het inrichten van uw huis passend bij uw smaak. Sinds ons nieuwe pand in Leeuwarden is ingericht hebben we ook een fantastisch assortiment outdoor producten. Of het nu gaat om dining, lounging, relaxing, cooking of lekker genieten in de buiten jacuzzi: Bakker Postma heeft voor elke situatie en elke sfeer het juiste product. En behalve kwaliteit van leven, kiest u bij ons ook voor kwaliteit van materialen. Zowel qua design als duurzaamheid.

Wij nodigen u graag uit in onze showroom om een kijkje te nemen. Graag gaan we met u om de tafel om uw unieke ontwerp voor binnen of buiten te maken.

Direct contact opnemen