Logo Bakker-Postma
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Over Bakker-Postma badkamers

Bakker Postma | Over ons

Over Bakker-Postma badkamers

Al meer dan 35 jaar zijn wij, van Bakker-Postma badkamers uit Leeuwarden, gepassioneerd bezig met het samenstellen van de perfecte badkamer voor onze klanten. Bij Bakker-Postma badkamers staat er altijd een gespecialiseerd team van showroommedewerkers klaar om u optimaal van dienst te zijn.

Perfect ontwerp aansluitend bij uw smaak

Door uitgebreid om de tafel te gaan zitten inventariseren we uw ideeën over de perfecte badkamer. Deze gaan wij, van Bakker-Postma badkamers, vervolgens vertalen in een verrassend en bij uw smaak passend badkamerontwerp. Als u ook wilt profiteren van de ontwerpkwaliteiten van Bakker-Postma badkamers maak dan een afspraak bij ons in de showroom in Leeuwarden. Dan gaan we met elkaar aan de slag.

Erg breed assortiment

Bij Bakker-Postma badkamers hebben wij een grote showroom met een erg uitgebreid assortiment. Bij ons heeft u keuze uit heel veel A-merken, zoals Keramag, Hansgrohe, Instamat en Sphinx. Naast A-merken hebben wij ook het Baden+ huismerk met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Baden+ is exclusief verkrijgbaar bij de Baden+ winkels, waar Bakker-Postma badkamers in Leeuwarden één van is.

Snelle levering van uw badkamer

Na de ontwerpfase gaan we aan de slag met het installeren van uw badkamer. Bij Bakker-Postma badkamers kunt u uitgaan van een snelle levering. Ons doel is u zo snel mogelijk van uw complete badkamer te laten genieten. Ook komt u door een duidelijke planning niet voor verrassingen te staan bij Bakker-Postma badkamers.

Kwaliteit en oog voor detail

Bakker-Postma badkamers let extra goed op details, zodat alles echt naar wens is. Geen irritaties door kleine slordigheden. Het resultaat dat wij van Bakker-Postma badkamers leveren is perfect.

Bakker Postma Badkamers werkt in de ruime omtrek van Leeuwarden

Natuurlijk staan wij graag klaar voor onze klanten in de wijde omgeving. Bakker Postma Badkamers heeft in de afgelopen jaren heel veel badkamers gerealiseerd in o.a. Dokkum, Franeker, Harlingen, Vlieland en Stiens. Bekijk een aantal van onze gerealiseerde projecten bij onze klanten.

Neem nu contact op met Bakker-Postma badkamers. Wij verwelkomen u ook graag in onze showroom. Bekijk hier de openingstijden.

Direct contact opnemen