Logo Bakker-Postma
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Tegels

Bakker Postma | Tegels

Tegels

Tegels voor wie gevoelig is voor design en schoonheid

Een houten vloer of tegels is wat tegenwoordig veel wordt toegepast in alle ruimten van het huis. De keuze van tegels op uw vloer is er 1, die ook warmte en sfeer geeft aan uw huis. Door de vele mogelijkheden in kleur, structuur en formaat kan elke wens bij Bakker Postma in Friesland ingevuld worden. Het is zelfs mogelijk om een tegelvloer in een volledige houtstructuur toe te passen. Niet van het echt te onderscheiden! Het grote voordeel is de levensduur en het onderhoudsgemak.

Meer dan tegels

Aanvullend op ons assortiment tegelvloeren hebben we een mooi collectie behang en raamdecoratie, zodat we het plaatje compleet op elkaar af kunnen stemmen. Voor het samenstellen van onze collectie tegels, raamdecoratie en behang laten we ons inspireren door architecten en binnenhuisadviseurs.

Kom gerust eens langs en laat u verassen. Wilt u binnenhuisadvies dan kunt u een afspraak maken met onze binnenhuisarchitect. Het is verstandig om vooraf te bellen, zodat we zeker weten dat we voldoende tijd voor u beschikbaar hebben.

Direct contact opnemen