Bakker-Postma Badkamers
Bakker-Postma Badkamers
Balthasar Bekkerwei 108
8914 BE Leeuwarden
058 267 04 40 - E.Postma@bakker-postma.nl
Aangesloten bij
Actie Easy Drain - Actie Easy Drain Actie Easy Drain - Actie Easy Drain

Gratis Easy Clean schoonmaakset bij een
Easy Drain Compact Clean douchegoot 

Bij aankoop van een Easy Drain Compact Clean douchegoot ontvang je nu een gratis Easy Clean schoonmaakset ter waarde van € 44,58. De actie loopt van 25 oktober tot en met 19 december 2021. Vraag de badkamerspecialist Bakker-Postma Badkamers naar de actievoorwaarden. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Easy Drain Compact Clean

Compact Clean heeft een lage inbouwdiepte en is de meest ondiepe douchegoot van de wereld. Het is uitgevoerd met een onderhoudsarm systeem, en heeft dankzij de verbeterde sifon een afvoercapaciteit tot 60 liter per minuut. Hierdoor wordt het water snel afgevoerd en krijgen nare geurtjes geen kans meer. Meer capaciteit, minder schoonmaken!

easydrain-compact-clean-douchegoot-badenplus
Actie Easy Drain - Gratis Easy Clean schoonmaakset

Gratis Easy Clean schoonmaakset

Ondanks dat de Easy Drian Compact Clean zo goed als onderhoudsarm is, wordt geadviseerd om de douchegoot met enige regelmaat schoon te maken. Denk aan vetresten en haar die minimaal achter kunnen blijven. Je wilt natuurlijk wel dat de douchegoot schoon blijft. Daarom ontvang je nu gratis bij een Compact Clean een schoonmaakset ter waarde van € 44,58. Deze set is speciaal ontwikkeld voor het onderhouden en reinigen van de rvs-delen. Het reinigingsmiddel verwijdert oppervlakkige vervuiling en brengt de glans terug. De set bestaat uit een cleaner, remover, spons en microvezeldoek.

Actie Easy Drain - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Leeuwarden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief