Bakker-Postma Badkamers
Bakker-Postma Badkamers
Balthasar Bekkerwei 108
8914 BE Leeuwarden
058 267 04 40 - info@bakker-postma.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close


Binnenkijken in...
een luxe badkamer showroom

Binnenkijken in een luxe badkamer showroom - Binnenkijken in een luxe badkamer showroom Binnenkijken in een luxe badkamer showroom - Binnenkijken in een luxe badkamer showroom  

Welkom bij Bakker-Postma Badkamers, waar we je graag uitnodigen voor een unieke binnenkijker in onze eigen luxe badkamer showroom. Onze showroom is ontworpen om de zintuigen te prikkelen en jou te inspireren. Dus, als je droomt van een badkamer die de ultieme ontspanning en luxe biedt, ben je op de juiste plek. Hier presenteren we de populairste badkamer van dit moment.

Binnenkijken in een luxe badkamer showroom - Samenvatting - Luxe badkamer in onze showroom

Binnenkijker in... 
een luxe badkamer showroom

Gemaakt door:Bakker-Postma Badkamers
Locatie:Onze showroom in Leeuwarden
Type badkamer:Luxe badkamer
Bijzonderheden:Vrijstaand bad, koperen metallic mozaïek in nis, flagstone vloertegels

 

Showroom bezoeken

Een luxe badkamer met brede nis

Het pronkstuk van onze badkameropstelling is ongetwijfeld de prachtige nis die de hele breedte van de ruimte beslaat. De nis is betegeld met koperkleurige metallic mozaïektegels, wat zorgt voor een warme en sprankelende ambiance. De mozaïektegels weerkaatsen het licht op een betoverende manier, waardoor de badkamer een onmiskenbare luxe uitstraling krijgt.

Het middelpunt: een vrijstaand bad

In het hart van deze prachtige badkamer staat een vrijstaand bad dat de aandacht trekt. Dit solid surface bad nodigt je uit om te ontspannen en te genieten van ultiem comfort. Een elegante vrijstaande badkraan ernaast maakt het bad tot een kunstwerk op zich. Het vrijstaande ontwerp biedt je de vrijheid om het bad overal in de ruimte te plaatsen, zodat je kunt genieten van een panoramisch uitzicht op je luxe badkamer.

Binnenkijken in een luxe badkamer showroom - Vrijstaand bad | Eikenhouten wasmeubel
Binnenkijken in een luxe badkamer showroom - Vrijstaand bad | Eikenhouten wasmeubel

Eiken wasmeubel met handige planken

Praktisch en stijlvol gaan hand in hand in deze badkameropstelling. Een eikenhouten meubel dient als basis voor de waskom, wat niet alleen een natuurlijke uitstraling geeft, maar ook een perfecte balans tussen modern en traditioneel creëert. Onder de eikenhouten plank is nog een extra plank gemonteerd, ideaal voor het opbergen van handdoeken, badkamerbenodigdheden of decoratieve mandjes. Zo blijft jouw badkamer netjes en georganiseerd.

Praktisch en stijlvol gaan hand in hand in deze luxe badkameropstelling

Speelse vloer met flagstone-mozaïek

De vloer in deze badkamer is speels en karaktervol dankzij de flagstone-mozaïek. De kleine steentjes voegen een subtiel patroon toe dat de ruimte verlevendigt zonder overweldigend te zijn. De grijze ondertoon ervan matcht goed bij de beton cire-wanden en de glimmende chromen kranen die in de hele badkamer terugkomen. 

Binnenkijken in een luxe badkamer showroom - Speelse vloer met miniflagstones | Sfeervol greige
Binnenkijken in een luxe badkamer showroom - Speelse vloer met miniflagstones | Sfeervol greige

Sfeervolle greige: tijdloos en sereen

De wanden van deze luxueuze badkamer zijn gehuld in een rustige greige kleur, een prachtige mengeling van grijs en beige. De greige tinten dienen als het perfecte canvas voor de koperkleurige mozaïek-nis en de andere designelementen in de ruimte. Een luxe badkamer is niet compleet zonder aandacht voor detail. Onze badkameropstelling is voorzien van een Vasco radiator, uitgevoerd in een elegante taupe kleur en voorzien van twee ovale openingen voor handdoeken. Jouw handdoeken zijn altijd warm en klaar voor gebruik.

Binnenkijken in een luxe badkamer showroom - Deze luxe badkamer in de showroom bewonderen?

Deze luxe badkamer in de showroom bewonderen?

Nu je een kijkje hebt genomen in onze luxe badkameropstelling, is het tijd om jouw eigen badkamerdromen werkelijkheid te laten worden. Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden voor jouw badkamer. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak. Jouw luxe droombadkamer wacht op je bij Bakker-Postma Badkamers!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken