Bakker-Postma Badkamers
Bakker-Postma Badkamers
Balthasar Bekkerwei 108
8914 BE Leeuwarden
058 267 04 40 - info@bakker-postma.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamers Friesland - Badkamers Friesland Badkamers Friesland - Badkamers Friesland

Badkamers Friesland

Ben je op zoek naar een complete badkamer inclusief installatie? Of kan jouw woonvloer wel een upgrade gebruiken? Kom langs bij Bakker-Postma in Leeuwarden. Wij ontwerpen we een badkamer die volledig aan je wensen voldoet. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Sanitair Friesland

Bij Bakker-Postma zijn we goed op de hoogte van de essentiële kenmerken van een hoogwaardige badkamer. Uiteraard moet het ontwerp en de stijl aansluiten bij jouw persoonlijke smaak, maar de kern ligt vooral in de kwaliteit van de gebruikte producten. Het is tenslotte jouw wens dat jouw badkamer vele jaren meegaat. Of je nu de voorkeur geeft aan moderne of tijdloze uitstraling, wij creëren een volledig op maat gemaakte badkamer die bij jou past. 

Bekijk complete badkamers
 

Badkamers Friesland - 1. Badkamers Friesland 2. Grote badkamerwinkel in Friesland
Badkamers Friesland - 1. Badkamers Friesland 2. Grote badkamerwinkel in Friesland

Grote badkamerwinkel in Friesland

In onze ruime badkamerwinkel in Friesland, Leeuwarden, vind je een overvloed aan inspiratie voor jouw nieuwe badkamer. Verken diverse complete badkameropstellingen, ontdek de nieuwste sanitairproducten en verlies jezelf in onze uitgebreide tegelafdeling. Bakker Postma wordt met trots geleid door Edwin Postma, de eigenaar. Samen met Peter Keizer, een specialist in keukens en badkamers, leiden zij het bedrijf. Onze onderscheidende factor is onze klantvriendelijke benadering. 

Lees meer over ons
 

We beschouwen ons werk als succesvol wanneer jij voor de volle 100% tevreden bent 

Complete badkamer inclusief montage in Friesland

Wij nemen ook de professionele installatie van jouw badkamer in Friesland en omliggende gebieden voor onze rekening. Om de kwaliteit te waarborgen, maken we gebruik van onze eigen ervaren monteurs. Deze vakmensen hebben een passie voor hun werk en voeren alle taken met uiterste precisie uit. Dat is wel zo geruststellend! Als je liever geen beroep doet op ons installatieteam, heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om alleen de producten aan te schaffen.

Lees meer over badkamermontage
 

Badkamers Friesland - 3. Complete badkamer inclusief montage Friesland 4. Tegels Friesland
Badkamers Friesland - 3. Complete badkamer inclusief montage Friesland 4. Tegels Friesland

Sanitairwinkel Friesland

De tegels van Bakker Postma onderscheiden zich door hun uitstekende kwaliteit en prachtige ontwerpen. We laten ons bij het samenstellen van onze collectie inspireren door architecten en binnenhuisadviseurs. Of je nu op zoek bent naar tegels in XL-formaat, trendy Portugese tegels, marmeren tegels, klassieke tegels of iets anders, bij ons vind je het allemaal. We nodigen je graag uit om langs te komen, zodat we je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden.

Lees meer over onze tegels

Al bijna 50 jaar ontwerpen en bouwen we de mooiste badkamers in Friesland 

Friesland badkamers, tegels en sanitair

Je kunt tegels het beste in het echt bekijken, in onze tegelshowroom in Friesland. Hier tonen we diverse tegelkasten, vloeren en badkameropstellingen met tegels, zodat je een goede indruk krijgt van de mogelijkheden. Als je gecharmeerd bent geraakt van een van onze tegels, zorgt ons eigen installatieteam ervoor dat je er snel van kunt genieten. 

Bekijk al onze tegeltips
 

Badkamers Friesland - 5. Tegelhandel Friesland 6. Bezoek onze tegel- en sanitairwinkel in Friesland
Badkamerontwerp Friesland afspraak

Badkamer renovatie Friesland

Ben je klaar om je badkamer aan te pakken? Kom dan langs in onze tegel- en sanitairwinkel in Friesland. Hier kun je op je gemak rondkijken en vragen stellen aan onze badkamerspecialist. We nemen uitgebreid de tijd om je wensen en eisen te bespreken, zodat we een uniek badkamerontwerp kunnen realiseren dat volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken