Bakker-Postma Badkamers
Bakker-Postma Badkamers
Balthasar Bekkerwei 108
8914 BE Leeuwarden
058 267 04 40 - info@bakker-postma.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Keukens Leeuwarden wit en zwart Keukens Leeuwarden wit en zwart
Bakker Postma is er voor iedereen!

Keukens

Uren kokkerellen of gezellig samenkomen met vrienden; de keuken is zoveel meer dan een praktische ruimte. Om ervoor te zorgen dat je nieuwe keuken helemaal aan je eisen voldoet, ontwerpen we bij Bakker Postma een keuken op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem een kijkje bij onze keukens in Leeuwarden en laat ons je droomkeuken realiseren.

Keukens in Leeuwarden

De mogelijkheden voor je keuken zijn oneindig. Daarom maken we je in onze keukenwinkel in Leeuwarden graag wegwijs met kasten, tafelbladen en apparatuur. Loop langs 50 complete opstellingen en ontdek wat wel en niet bij je past. Onze specialisten hebben bijna 50 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van keukens in Leeuwarden en omgeving, zoals Franeker, Stiens, St. Annaparochie, Winsum en Dronryp. Dat geeft je de zekerheid van kwaliteit.

Is jouw keuken het volgende project dat we mogen realiseren?

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Keukens - Keukens Leeuwarden

Keukens in verschillende stijlen

Natuurlijk moet een keuken praktisch zijn, maar het oog wil ook wat. Bij het samenstellen van onze keukencollectie hebben we daarom goed gelet op stijlen en trends. Zo kunnen we jou een compleet assortiment bieden, waarin je altijd een keuken vindt die bij je past. Of je nu van robuust industrieel, strak modern of een vrolijke retrokeuken houdt. We volgen de laatste trends op het gebied van stijl en technologie, zodat we je altijd een up-to-date assortiment kunnen aanbieden.

Keukens Leeuwarden met groenkleurde kasten en bronzen details
Keukens - 2. Keukens in verschillende stijlen 3. Keukenontwerp op maat

Keukenontwerp op maat

Met meer dan 50 voorbeeldkeukens kun je volop inspiratie opdoen, maar bij Bakker Postma weten we dat een keuken maatwerk is. Onze keukenspecialist verwerkt jouw ideeën en wensen in een uniek keukenontwerp. Een ontwerp dat goed aansluit bij je woning, stijl en budget. Ons vakkundige montageteam installeert de keuken vervolgens bij jou thuis, zodat je snel kunt genieten van je droomkeuken.

Uren kokkerellen of gezellig samenkomen met vrienden; de keuken is zoveel meer dan een praktische ruimte.

Vakkundige installatie

De installatie is de laatste stap naar je nieuwe keuken. Zeker niet de onbelangrijkste, want een nauwkeurige montage is net zo belangrijk als het ontwerp van je keuken. Je wilt immers dat alle elementen naadloos op elkaar aansluiten, zodat je nog jarenlang kan genieten van je keuken. Daarom werken we bij Bakker Postma met onze eigen monteurs en tegelzetters. Opgeleide specialisten die hart hebben voor het vak en alle afspraken netjes nakomen.

We installeren niet alleen keukens in Leeuwarden, maar ook in de wijde omgeving. Denk aan Franeker, Stiens, St. Annaparochie, Winsum en Dronryp.

Keukens Leeuwarden scandinavische stijl met wit en houtlook
Keukens - 4. Vakkundige installatie 5. keukenwinkel Leeuwarden met complete service

Keukenwinkel Leeuwarden met complete service

Bij Bakker Postma in Leeuwarden hebben we kennis van keukens, maar ook van tegels en badkamers. Zo zorgen we ervoor dat alle ruimtes in huis perfect op elkaar aansluiten. Wij onderscheiden ons door onze klantgerichte aanpak en volledige service. We adviseren je, maken een ontwerp op maat en nemen de volledige montage uit handen. Met een gerust hart kun je alle stappen aan ons overlaten. Rest je alleen nog om te genieten van je nieuwe keuken, badkamer of tegels.

Keukens - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Leeuwarden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken