Bakker-Postma Badkamers
Bakker-Postma Badkamers
Balthasar Bekkerwei 108
8914 BE Leeuwarden
058 267 04 40 - info@bakker-postma.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Damixa
Damixa - Damixa Damixa - Damixa
Scandinavische designkranen

Damixa

Het Scandinavische merk Damixa maakt stijlvolle kranen en designdouches van degelijke kwaliteit voor iedere badkamer. Damixa staat bekend om zijn fraaie ontwerpen, gebruiksvriendelijkheid en hoge kwaliteitsstandaard. Wij vertellen je graag meer over dit mooie merk, dat bij Bakker-Postma Badkamers verkrijgbaar is. 

BEKIJK DE COLLECTIE

Een badkamer met terrazzo tegels en matzwarte Damixa Silhouette wastafelkranen en doucheset

Scandinavische designkranen van Damixa

Damixa werkt nauw samen met trendsettende ontwerpers uit binnen- en buitenland en staat met recht al decennialang bekend om zijn goede ontwerpen voor allerlei kranen. Je ziet in ieder Damixa-ontwerp het motto ‘When design makes sense’ terug. Vorm en functie moeten hand-in-hand gaan: uiterlijk, gebruiksgemak en slim geïntegreerde functies komen in ieder kraanontwerp bij elkaar. Dit vertaalt zich in tijdloze ontwerpen met eenvoudige lijnen en afgeronde vormen.

We vertellen je graag meer over Damixa en hoe de kranen passen bij jouw badkamer wensen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Damixa ademt kwaliteit

Iedere kraan die de Damixa-fabriek in Denemarken verlaat, is uitgebreid getest en voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaard van Damixa. Die standaard geldt voor zowel het uiterlijk als het binnenwerk van de kraan. Als je een kraan van Damixa vasthoudt, dan voel je kwaliteit. Damixa besteedt dan ook veel aandacht aan de materiaalkeuze en het productieproces. In de Damixa fabriek wordt niets aan het toeval overgelaten. Alleen het beste is goed genoeg.

Damixa Silhouet vrijstaande mengkraan
"Wij wilden kranen ontwerpen die heerlijk in het dagelijkse gebruik zijn en ontzettend lang meegaan, zowel qua design als productkwaliteit"

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Innovatie en duurzaamheid

Naast een fraai design wil Damixa dat badkamers een plek zijn van comfort. Daarom werkt het Deense merk continu aan slimme innovaties die de badkamer aangenamer maken. De kranen van Damixa hebben de afgelopen jaren dan ook regelmatig de Red Dot Design Award gewonnen, dé prijs voor vernieuwend productdesign. Het duurzame en innovatieve karakter van de kranen zie je terug in een aantal slimme vindingen:

  • temperatuurbegrenzer: veiligheidsknop waardoor de watertemperatuur niet zomaar warmer dan 38 graden wordt.
  • cold-start: de kraan gaat standaard in de koude stand aan. Zo slaat de verwarmingsketel niet onnodig aan.
  • eco-save: een slimme oplossing om water te besparen. De kraan laat minder water door, maar houdt wel een krachtige straal.

 

Damixa - Innovatie en duurzaamheid & In hoogte verstelbare douchearm
Damixa - Innovatie en duurzaamheid & In hoogte verstelbare douchearm

Uitgelicht: in hoogte verstelbare douchearm

De ene persoon is langer dan de ander, maar iedereen binnen het huishouden wenst een zo fijn mogelijke douche ervaring. Daarom  ontwikkelde Damixa een in hoogte verstelbare douchearm. Zo kun je de hoogte personaliseren en kan iedereen de hendels op een fijne manier bedienen. De in hoogte verstelbare douchearm is verkrijgbaar bij de Merkur en Silhouet douchesets. 

Graphite grey: stoer en verfijnd  

Deze veelzijdige Damixa badkamerkranen in grafietgrijs symboliseren de trendy loft badkamer. Het geborstelde oppervlak  ademt natuurlijke puurheid, terwijl de grijstint een knipoog naar de industrie maakt. Creëer stijlvolle combinaties met bijvoorbeeld een houten meubel en een witte wastafel. En door een unieke laag aan het oppervlak toe te voegen is de kraan weerbaarder voor krassen en vingerafdrukken. Kortom, een gebruiksvriendelijke, eigentijdse, stoere kraan waar je heel lang plezier van hebt. Valt jouw keuze ook op graphite grey?

Sfeerbeeld van Damixa inbouw wastafelmengkranen in de kleur graphite grey

Damixa Collectie

Damixa - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Leeuwarden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken