Bakker-Postma Badkamers
Bakker-Postma Badkamers
Balthasar Bekkerwei 108
8914 BE Leeuwarden
058 267 04 40 - info@bakker-postma.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Ink
Badkamermeubel met ribbelfront Ink - Ink
Bijzonder design van Nederlandse bodem

Ink

Ink is een Nederlands meubelmerk dat design ademt. Bijzondere vormen worden gecombineerd met de nieuwste kleuren en materialen. Uniek is dat het complete assortiment uit voorraad leverbaar is. Ook voor jouw badkamer is er een Ink meubel dat aan je wensen voldoet. Kies uit diverse modellen, vormen en prijsklassen en maak jouw badkamer bijzonder.

BEKIJK DE COLLECTIE

Ink - 1. Eigentijds ontwerp van ontwerp tot realisatie

Eigentijds van ontwerp tot realisatie

Met een eigen designafdeling ontwerpt en ontwikkelt Ink alle producten in eigen beheer. Ink houdt rekening met de formaten van de Nederlandse badkamers, waardoor je altijd een meubel vindt dat in jouw badkamer past. Veel dieptematen, breedtematen en hoogtes. Maar ook variatie in ontwerpen, materialen, kleuren, verlichting en accessoires. Je badkamerspecialist Bakker-Postma Badkamers laat je graag kennismaken met het uitgebreide assortiment.

Duurzame materialen

De badkamermeubels en wastafels worden gemaakt van de beste materialen. Dat zie je in zowel de verfijnde designs als de functionaliteit. Zo zijn de meubelen voorzien van een softclosing ladesysteem van Duitse kwaliteit. Ook het materiaal van de wastafels is subliem. De porseleinen wastafels worden met veel vakmanschap in Italië gemaakt. Deze hebben het kwaliteit keurmerk ‘Cermics of Italy’, dat de authenticiteit van het Italiaanse porselein garandeert.

Ink - 2. Duurzame materialen

Sterk staaltje design

Staal in de badkamer is helemaal van nu. Ink heeft prachtige stalen frames in de collectie, die zich perfect laten combineren met andere materialen. Denk aan een betonnen wastafel met een strak, stalen frame eronder. En wie denkt dat staal alleen past in een industriële badkamer heeft het mis. De minimalistische stalen frames staan ook prachtig in een moderne- of klassieke badkamer.

Ink - Sterk staaltje design
Ink - Extra toevoegingen

Extra's van Ink

Naast badkamermeubelen, wastafels en fonteinmeubels heeft Ink prachtige extra’s die je badkamer compleet maken. Deze bestaan uit kasten, spiegelkasten, spiegels, verlichting, grepen en lade-indelingen. Alle extra’s zijn perfect te combineren met elkaar en de badkamermeubelen van Ink. Je badkamer krijgt zo een eigentijdse, unieke uitstraling. Ontdek de Ink collectie en creëer jouw droombadkamer.

Ink collectie

Ink - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Leeuwarden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken