Bakker-Postma Badkamers
Bakker-Postma Badkamers
Balthasar Bekkerwei 108
8914 BE Leeuwarden
058 267 04 40 - info@bakker-postma.nl
 • Persoonlijk advies
 • Vakmanschap en expertise
 • Van ontwerp tot installatie
 • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Omega
omega waterontharders omega waterontharders
Op naar 100% kalkvrij water

Omega waterontharders

Kalkaanslag behoort tot de top ergernissen in de badkamer. Het gemene goedje nestelt zich aan je sanitair en laat zich ondanks al die poetsbeurten weer snel zien. Je douche en kraan ogen onverzorgd, gaan minder lang mee en verbruiken meer energie. Met een Omega waterontharder is kalkaanslag verleden tijd, geniet je meer van badkamer bezoekjes en draag je bij aan een leefbare toekomst. Een duurzame investering. 

Omega - 1. Omega; jouw bron van zacht water

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Omega; jouw bron van zacht water

Omega bruist van de energie. Al meer dan 25 jaar maakt het merk zuiver en zacht water toegankelijk. Dat doen ze met slimme innovaties, zoals de Omega waterontharder. Dit staaltje techniek is een prachtige aanwinst voor de badkamer. Met de strengste veiligheidseisen, kwalitatief hoogwaardige materialen en een milieuvriendelijke productie levert Omega een onderhoudsvrije, energiezuinige waterontharder die de drinkwaterkwaliteit hoog houdt. Goed voor de huid, goed voor de portemonnee en goed voor jouw relax moment in de badkamer.
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Hoe werkt een waterontharder?

 • Water stroomt naar de waterontharder, die op de waterleiding is aangesloten.
 • Hier blijft het kalk in het water kleven aan kleine kunsthars bolletjes.
 • Het kunsthars wordt op aansturing van slimme software gespoeld met zuiver water en schoonmaakzout. 
 • Zacht kalkvrij water verspreidt zich door de woning richting kranen en douche.
De werking van de Omega waterontharder geïllustreerd
Omega - 2. Hoe werkt een waterontharder & Voordelen

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Waterontharder voordelen

Met een waterontharder voorkom je kalkaanslag op douchewand, kraan, douchekop en wasbak. Je badkamer oogt fraai en verzorgd, je sanitair gaat langer mee en je voorkomt veel schoonmaakwerk. Ook voelt het zachte water heerlijk tijdens het douchen en je huid droogt er minder van uit. Kies je voor een waterontharder van Omega? Dan kies je voor de allerhoogste standaard op het gebied van veilig drinkwater. Alle onderdelen zijn voorzien van een FDA-keurmerk en zijn ze aangesloten bij de Water Quality Association.

Veilig drinkwater is nu al de uitdaging van de 21e eeuw.

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Energie besparen met Omega waterontharder

Omega waterontharders zijn goed voor het milieu. Ze gaan lang mee, verbruiken zelf nauwelijks stroom en reduceren tegelijkertijd het energieverbruik van sanitair en huishoudelijke apparatuur. Denk hierbij aan kranen, douche, wasmachine, vaatwasser, strijkijzer, waterkoker en koffiezetapparaat.

 • De software is ingesteld op het gemiddelde waterverbruik in de woning. Dit noemt Omega volumegestuurd regenereren.
 • Kalkaantasting verhoogt het stroomverbruik. Een waterontharder zorgt voor 100% kalkvrij water, waarmee energieverbruik en -kosten op een laag pitje blijven.
 • Er vindt geen drukverlies plaats, waardoor een optimale waterdoorstroom gewaarborgd blijft.
Sfeerbeeld van Omega waterontharders en bruisend water
Waterbesparende kraan

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Eenvoudig in gebruik

Ook jouw energielevel blijft op peil, want je hoeft weinig om te kijken naar de waterontharder. Eens in de twee maanden vervang je het schoonmaakzout. Verder regelt de slimme software alles voor je, zoals het reinigen na een bepaalde hoeveelheid waterverbruik. Ga je met vakantie? De Omega waterontharder spoelt automatisch na zes dagen ter voorkoming van bacteriegroei en legionella. Daarnaast staan de mensen van Omega gelijk voor je klaar; binnen de garantietermijn verlenen ze een uitstekende service zonder voorrijkosten, materiaalkosten en arbeidsuren.

Omega - Achtergrondafbeelding Omega

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt 15 jaar volledige garantie

Om onverwachte kosten uit de weg te gaan biedt Omega u 15 jaar volledige garantie op een Omega waterontharder. Ze durven deze termijn aan, omdat de waterontharders een lange levensduur hebben en samenwerken met toonaangevende organisaties die waterkwaliteit waarborgen. Met een korte registratie ben je in het bezit van een garantiebewijs. Mocht er een technisch probleem ontstaan, dan lossen de monteurs van Omega dit graag voor je op. 

Omega - 5. Garantie & Installatie
Omega - 5. Garantie & Installatie

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Bakker-Postma Badkamers helpt u verder

Wij vinden dat de badkamer altijd een plek moet zijn om te genieten en onthaasten. Met een Omega waterontharder verspil je minder energie, heb je altijd veilig drinkwater en hoef je minder vaak schoon te maken. Je sanitair blijft zijn prachtige uitstraling behouden. Daarom raden wij een Omega waterontharder aan. Graag verwelkomen we je in onze showroom waar we je meer vertellen over de verschillende waterontharders van Omega, hoe de installatie wordt uitgevoerd en wat de investering u op korte termijn kost en op lange termijn oplevert.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Omega - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Leeuwarden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken