Bakker-Postma Badkamers
Bakker-Postma Badkamers
Balthasar Bekkerwei 108
8914 BE Leeuwarden
058 267 04 40 - info@bakker-postma.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Primabad Dusk
Primabad Dusk - Primabad Dusk Primabad Dusk - Primabad Dusk
Verfijnd design

Primabad Dusk badkamermeubel

Met het Primabad Dusk badkamermeubel geef je de badkamer een moderne een stijlvolle look. Het meubel heeft een verfijnd karakter, door de strakke lijnen en het dunne wastafelblad. Met Primabad Dusk stel je zelf je droommeubel samen. Kies voor de uitvoering die bij jouw stijl en wensen past en geniet van een georganiseerde en moderne badkamer.

Primabad Dusk - Primabad zelf je badkamermeubel samenstellen

Zelf je Primabad Dusk badkamermeubel samenstellen

De Primabad Dusk meubelserie is volledig samen te stellen, waardoor het meubel geschikt is voor vele badkamers. Kenmerken:

  • Wastafelblad in glanzend wit keramiek, 46 cm diep
  • Beschikbare breedtematen: 61, 81, 101, 121 of 141 cm 
  • 7 verschillende wastafelkast uitvoeringen
  • Opliggende of tussenliggende fronten
  • Keuze uit 50 verschillende kleuren én 5 ribbelfront kleuren

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Bakker-Postma Badkamers in Leeuwarden voor meer informatie en laat je verrassen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Dusk: design tot in de puntjes

Het Badkamermeubel Dusk van Primabad is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een moderne en stijlvolle toevoeging aan hun badkamer. Met zijn strakke lijnen en luxueuze uitstraling is dit meubel een echte eyecatcher.

Het design van het meubel is tot in het kleinste detail doordacht. De dunne bladlijnen en fijne ronding van de waskom geven het meubel een elegante en verfijnde uitstraling. Naast zijn prachtige design biedt het Dusk badkamermeubel ook optimaal gebruiksgemak. De ruime lades zorgen voor voldoende opbergruimte voor al je badkamerbenodigdheden.

Primabad Dusk - Primabad ruime keuze aan grepen
Primabad Dusk - Primabad ruime keuze aan grepen

Badkamermeubel met fijne lades

Met het badkamermeubel Dusk van Primabad haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging in huis, maar ook een praktische oplossing voor je badkamer. De laden van het meubel zijn namelijk voorzien van sluitdemping, waardoor ze geruisloos sluiten. Daarnaast is het mogelijk om de laden uit te voeren met Tipmatic, waardoor je ze kunt openen zonder grepen of greep profielen.

Een ander handig detail is dat Primabad standaard een ruimtebesparende sifon levert bij de wastafelbladen. Hierdoor is er geen sifonuitsparing nodig in de bovenste lade. Dit zorgt voor extra opbergruimte in je badkamermeubel.

PRIMABAD COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken