Bakker-Postma Badkamers
Bakker-Postma Badkamers
Balthasar Bekkerwei 108
8914 BE Leeuwarden
058 267 04 40 - info@bakker-postma.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Tegels Leeuwarden beige met mozaïek Tegels Leeuwarden beige met mozaïek
Bakker Postma voor alle tegels

Tegels

Tegels zijn de sfeermakers van je woning. Op de vloer of aan de wand, in de badkamer of in de keuken. Bij Bakker Postma in Leeuwarden hebben we de mooiste tegels voor je complete woning. Geïnspireerd door architecten en binnenhuisadviseurs, waardoor je altijd iets stijlvols in huis haalt.

Tegels Leeuwarden

Tegels van Bakker Postma herken je aan de goede kwaliteit en de mooie dessins. Bij het samenstellen van onze collectie laten we ons namelijk inspireren door architecten en binnenhuisadviseurs. Tegels in XL-formaat, trendy Portugese tegels, marmeren tegels, klassieke tegels en nog veel meer. In onze showroom in Leeuwarden vind je tegelrekken en voorbeeldvloeren, maar ook diverse badkamer- en keukenopstellingen. Zo zie je goed hoe tegels tot hun recht komen in een ruimte. Kom gerust langs, dan vertellen we je meer over de mogelijkheden. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Tegels Leeuwarden van Bakker Postma

Tegels Leeuwarden volgens de laatste trends

Trends komen en gaan. Bij het samenstellen van onze collectie houden we daarom rekening met de laatste tegeltrends, maar zorgen we ook voor tegels die tijdloos zijn. Zo bestaan onze wand- en vloertegels in Leeuwarden uit diverse stijlen, kleuren en vormen. Denk aan realistische hout- en marmerlook tegels, creatieve decortegels en hexagontegels. Ook in legwijze heb je volop keuze. Zo kunnen we je nieuwe tegels in een visgraatpatroon leggen.

Tegels - 2. Tegels Leeuwarden volgens de laatste trends 3. De mooiste merken
Tegels - 2. Tegels Leeuwarden volgens de laatste trends 3. De mooiste merken

De mooiste merken

De kwaliteit van tegels verschilt sterk per merk. Daarom maken we een strenge selectie voordat we een merk toevoegen aan onze collectie. Hierbij letten we op de kwaliteit, maar ook op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Kijk maar eens naar de tegels van onze huismerkcollectie, de trendy tegels van Terratinta of de moderne tegels van Inca.

Met zoveel keuze is het lastig kiezen. Daarom hebben we een stappenplan gemaakt die je goed op weg helpt.

Bij het samenstellen van onze collectie houden we rekening met de laatste tegeltrends, maar zorgen we ook voor tegels die tijdloos zijn.

Vloerverwarming

Wist je dat vloerverwarming een goede manier is om je woning te verwarmen? Vanuit het vloeroppervlak wordt de warmtestraling gelijkmatig verdeeld. Dat zorgt voor een aangename temperatuur. Bovendien is vloerverwarming goed te combineren met andere alternatieve verwarming, zoals warmtepompen en zonnecollectoren. Kies je voor een tegelvloer van Bakker Postma? Dan kunnen we gelijk vloerverwarming aanleggen. Laat je vrijblijvend adviseren door onze specialisten in de showroom.

We leggen niet alleen tegels in Leeuwarden, maar ook in plaatsen als Franeker, Stiens, St. Annaparochie, Winsum en Dronryp.

Zwarte marmeren tegels Leeuwarden
Bakker Postma tegelzetter

Vakmanschap bij Bakker Postma in Leeuwarden

Wanneer je een nieuwe tegelvloer of -wand hebt uitgezocht, wil je natuurlijk dat deze vakkundig gelegd wordt. Bij Bakker Postma in Leeuwarden werken we met onze eigen monteurs en tegelzetters. Zij hebben passie voor het vak en letten op de kleinste details. XL-tegels, een mozaïekwand of een bijzonder legpatroon; ze gaan geen uitdaging uit de weg. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom langs in onze showroom in Leeuwarden.

 

Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Leeuwarden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken